Ieder kind heeft talenten! Soms zichtbaar, soms verborgen. Met activiteiten van Talentplein kunnen kinderen hun talenten ontdekken.

School verzorgt per schooljaar 3 blokken van 8 à 10 wekelijkse activiteiten voor alle groepen.

We proberen zoveel mogelijk verschillende activiteiten te kiezen zodat alle talentgebieden aan bod komen. Dit gevarieerde aanbod verbreedt de ervaringen van kinderen en versterkt hun ontwikkeling: sportief, creatief en educatief!

Houdt de inschrijffolders & -formulieren goed in de gaten! Deze worden verstuurd via Digiduif.

De lessen kosten €10,– per blok.

Het Popkoor

We zijn erg trots op ons eigen Popkoor!

Zo’n 12 meiden en jongens uit de groepen 6, 7 en 8 vormen het Koggeschip Popkoor en treden steeds meer op, zowel binnen school als op andere locaties. Deze kinderen zingen echt prachtig, krijgen veel complimenten en oefenen elke week op de woensdagmiddag o.l.v. Joanne Smolders, een professionele muziekdocente.

 

Aanmelden en inschrijven voor het Popkoor gebeurt aan het begin van het schooljaar. Via een auditie worden kinderen geselecteerd.

Het Persbureau

Al jaren is het persbureau actief op ’t Koggeschip. Onder leiding van Boy van Rossum gaan jongens en meiden uit de groepen 6, 7 en 8 op pad om het nieuws uit de buurt te spotten. Hier worden mooie reportages van gemaakt die terug te vinden zijn op de volgende blog:

https://doeivragenhalloantwoorden.wordpress.com/

Ook worden er zo nu en dan uitstapjes gemaakt zoals bv. een bezoek aan het Jeugdjournaal en een interview met de burgemeester van Amsterdam. Ook voor komend jaar staan er weer leuke activiteiten op de planning!

Aanmelden voor Persbureau gebeurt aan het begin van elk blok.

Yoga

 

Voor alle kinderen op school worden er na schooltijd via Talentplein Yogalessen aangeboden. Deze lessen worden verzorgd door Neel en Karin van yogaschool Yoga Leentje. Zij verzorgen al een aantal jaar de lessen op de woensdag.

Aanmelden voor Yoga gebeurt aan het begin van elk blok.